Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Arbitri al FMF (video)

Categorie:

Vineri, 11 noiembrie, a avut loc ședinţa Comitetului de Arbitri. În urma analizei meciului FC Dacia – FC Milsami (5 noiembrie 2016, Divizia Naţională, ediţia 2016/2017, etapa 14), Comitetul de Arbitri a hotărît ca arbitrul Petru Stoianov, în urma greşelilor comise, să fie suspendat până la sfârșitul anului 2016.

Fotbal feminin / Tragerea la sorţi

Categorie:

Vineri, 11 noiembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor din cadrul preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin, printre junioare U-17 și U-19, ediţia 2017/2018.

Naționala Moldovei / Antrenament în Georgia

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a ajuns în Georgia în după amiaza zilei de joi, 10 noiembrie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Holiday Inn” din orașul Tbilisi.

Seminar FMF

Categorie:

Miercuri, 9 noiembrie 2016, în orașul Basarabeasca a avut loc seminarul de instruire a arbitrilor, organizat de către Asociaţia Raională de Fotbal Basarabeasca cu suportul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Special Olympics Moldova (video)

Categorie:

Pe parcursul lunii noiembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu Special Olympics Moldova au desfăşurat programul „Young Athletes and Families” destinat copiilor cu vârsta preşcolară împreună cu părinţii lor. Scopul acestei acţiuni este promovarea modului sănătos de viață în regiunile ţării, precum și integrarea copiilor cu dizabilități în societate prin intermediul fotbalului.

Comunicat

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal anunță începerea sondajului cu privire la desemnarea laureaţilor anului fotbalistic 2016. În acest sens, au fost expediate 187 de anchete membrilor afiliați ai FMF - cluburilor participante în campionatul Moldovei, asociaţiile raionale, municipale și de profil, membrilor Comitetului Executiv, reprezentanților comitetelor centrale, intermediarilor.  

Naționala Moldovei / Programul de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat marți, 8 noiembrie 2016, o conferinţă de presă cu ocazia meciului din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial-2018, Georgia – Moldova. La întrebările jurnaliștilor a răspuns antrenorul, Igor Dobrovolski. De asemenea, ziariştii au avut posibilitatea să discute cu jucătorii.

Fotbal-tenis / Campionatul Moldovei

Categorie:

Pe 6 noiembrie 2016 în sala Școlii Sportive din orășelul Vadul lui Vodă a avut loc ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional de fotbal-tenis, seniori, organizat de Federaţia de fotbal-tenis din R. Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal. Jocurile s-au disputat  la toate probele de concurs simplu, dublu şi triplu.

Campionatul Moldovei între veterani (video)

Categorie:

Duminică, 6 noiembrie, s-au jucat meciurile finale ale Campionatului naţional la fotbal între veterani, ediţia 2016. Campioană a devenit echipa Poliproject Chişinău, care o obţinut victoria decisivă în faţa formaţiei Viişoara Speia, scor 3-2.

Cursuri pentru antrenori

Categorie:

În conformitate cu cerinţele Convenţiei UEFA de recunoaştere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Oficiile Regionale vor organiza un Refresh Course pentru antrenorii ce dețin Licențele UEFA de categorie В, А și PRO.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail