Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Naţionala feminină / Meci amical cu România (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2017 la fotbal feminin, naţionala Moldovei va juca la 27 august 2015 un meci amical cu selecţionata României. Partida va avea loc la Centrul de Fotbal Buftea cu începere de la ora 18.00.

Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF (video)

Categorie:

Luni, 24 august, în oraşul Cahul a avut loc inaugurarea Oficiului Regional de Dezvoltare al FMF, regiunea Sud, al doilea din cele patru care urmează să fie create în ţara noastră, conform Strategiei de dezvoltare a fotbalului în Moldova pentru anii 2014-2020.

Comunicat

Categorie:

Luni, 24 august, Pavel Cebanu, Președintele FMF, a avut o întâlnire cu Ion Testemițanu, Vicepreședinte, responsabil de selecționatele Moldovei, Dănuț Stelian Oprea, antrenorul selecționatei U-21, și Vadim Boreț, antrenorul selecționatei U-17. În cadrul discuției a fost făcut un schimb de opinii despre pregătirile către meciurile Preliminariilor CE de tineret, precum și calificările CE 2016 de juniori,  mini-turneul preliminar urmând să aibă loc în țara noastră în luna octombrie.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Andrian IXARI în calitate de Delegat UEFA la meciul Shakhtar Ucraina – Rapid Austria din cadrul fazei play-off a Ligii Campionilor. Jocul se va desfăşura pe 25 august 2015 la stadionul din orașul Lvov.

Fotbal pe plajă / Campionatul Moldovei

Categorie:

Duminică, 23 august, în parcul Valea Morilor din Chişinău s-au disputat meciurile ultimei etape din cadrul Campionatului Moldovei la fotbal pe plajă, Divizia Naţională, ediţia VIII. Campioană naţională a devenit echipa CS Djoker, care a devansar pe podium formaţiile Olimpia-Stels Bălţi şi CS Fulger.

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunţat lotul lărgit pentru meciurile cu Austria (5 septembrie, Viena) și Muntenegru (8 septembrie, Chișinău) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 20 august 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Informaţii despre bilete

Categorie:

În perioada 27-29 august ţara noastră va găzdui meciurile grupei G din cadrul turneului preliminar al Cupei UEFA la futsal. Campioana Moldovei, Progres Chişinău, va juca cu formaţiile FP Halle-Gooik (Belgia) şi ASUE Yerevan (Armenia). Mini-turneul se va desfăşura la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

U-17 / Meciuri amicale cu Israel

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-4, în al doilea meci amical disputat cu reprezenantiva similară a Israelului.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Miercuri,19 august 2015, în comuna Copăceni, raionul Sângerei, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail