Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Urgență

Categorie:

La ședința din 17 august 2015 Comitetul de Urgență a examinat solicitarea FC Milsami în legătură cu participarea în UEFA Europa League, FC Milsami – Saint Etienne pe data de 20.08.2015.

Seminare FMF

Categorie:

Marți, 11 august, în orașul Cahul a avut loc un seminar cu participarea antrenorilor de copii cu vârste mici (8-10 ani) de la școlile sportive și cluburile de fotbal din regiunea Sud a țării. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte ce țin de dezvoltarea fotbalului de mase, prin atragerea copiilor în festivalurile proiectului Grassroots "Respect Liga".

U-17 / Meciuri amicale cu Israel (video)

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în primul meci amical disputat cu reprezenantiva similară a Israelului. Gazdele au marcat ambele goluri pe finalul partidei prin Raz Shlomo şi Eylon Almog.

Delegări UEFA şi FIFA

Categorie:

UEFA şi FIFA ne-a comunicat delegarea oficialilor moldoveni la meciuri internaţionale.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de joi, 20 august 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presa, foto şi TV) pentru Cupa UEFA la futsal, etapa preliminară, Grupa G, cu participarea echipelor FC Progress Chişinău, FP Halle-Gooik, Belgia, ASUE Yerevan, Armenia (27-29 august 2015, Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din c. Ciorescu).

Fotbal feminin / Liga Campionilor UEFA

Categorie:

CS Noroc participă în perioada 11-16 august 2015 la mini-turneul din Croaţia din cadrul turului preliminar al Ligii Campionilor UEFA la fotbal feminin, ediţia 2015/2016. Campioana Moldovei evoluează în grupa 6 cu echipele ZFK Spartak (Serbia),ZNK Osijek (Croaţia)şi CF Benfica (Portugalia).

Naţionala WU-15

Categorie:

Selecţionata de junioare U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-6, în al doilea meci amical disputat cu reprezenantiva similară a Belarusului.

WU-15 / Meciuri amicale cu Belarus (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-15 a Moldovei va disputa pe 14 şi 16 august două meci amicale cu reprezenantiva similară a Belarusului. Ambele partide vor avea loc la Minsk cu începere de la ora 17-00, respectiv 10-30.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 13 august 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri a luat decizia, la ședința sa din 13 august 2015, să sancționeze arbitrul Piotr Stoianov cu 3 etape de suspendare din toate competițiile naționale pentru greșelile comise în cadrul meciului Speranța Nisporeni – Sheriff Tiraspol (9 august, Divizia Națională, etapa 3, ediția 2015/2016).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail