Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Urgență

Categorie:

La şedinţa Comitetului de Urgenţă al FMF au fost luate următoarele decizii:

 

Comunicat (video)

Categorie:

În seara zilei de 12 august au revenit acasă copiii de la Centrul pentru copii cu Cerinţe Educative Speciale ,,Picături de Suflet” din satul Pripiceni-Răzeşi, raionul Rezina, care au plecat în Georgia pentru a urmări Supercupa Europei, meciul dintre echipele spaniole Barcelona şi Sevilla. Partida a avut pe 11 august 2015 la stadionul „Boris Paichadze” din oraşul Tbilisi, Georgia, şi s-a încheiat cu scorul de 5-4 (în prelungiri) pentru formaţia catalană.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a început miercuri, 12 august 2015, al VII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obținerea licenței UEFA de categorie „A”.

Comunicat

Categorie:

Marți, 11 august, Preşedintele FMF, Pavel Cebanu, a avut o întrevedere de lucru cu Irina Vlah, Başcanul UTA Găgăuzia. Întâlnirea a avut loc pe stadionul orășenesc din orașul Comrat, acolo unde au loc lucrări de reconstrucție.

Futsal / Naționala Moldovei

Categorie:

Marți, 11 august, a venit o veste îmbucurătoare pentru amatorii fotbalului din Moldova. UEFA a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal găzduirea meciurilor grupei A din cadrul primei etape preliminare a Campionatului Mondial la futsal din 2016.

Comitetul de Antrenori

Categorie:

La sediul FMF a avut loc şedinţa Comitetului de Antrenori al FMF. Au participat: Ion Testemiţanu (Vicepreşedinte FMF, Preşedinte al Comitetului), Vladimir Ţincler (Membru al Comitetului Executiv al FMF, Vicepreşedinte al Comitetului), Ilie Carp, Valentin Cojuhari, Stepan Ceban (membri).

Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF (video)

Categorie:

Luni, 10 august, în oraşul Bălţi a avut loc inaugurarea Oficiului Regional de Dezvoltare al FMF, regiunea Nord, primul din cele patru care urmează să fie create în ţara noastră, conform Strategiei de dezvoltare a fotbalului în Moldova pentru anii 2014-2020.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul fotbalistic european ne-a comunicat că Olesea BERDEA din Republica Moldova a fost numită Delegat UEFA la meciurile grupei 3 din cadrul primului tur preliminar al Ligii Campionilor la Fotbal Feminin, ediția 2015/2016.

Campionatul raionului Basarabeasca (video)

Categorie:

Duminică, 9 august 2015, pe stadionul Centrului Sportiv din satul Sadaclia, raionul Basarabeasca, au avut loc meciurile etapei  finale a campionatului raional la fotbal între juniori (a.n.1999-2001).

La Mulți Ani!

Categorie:

Ilie RĂU, veteran al fotbalului din Călărași, a împlinit onorabila vîrstă de 65 de ani! Cu această ocazie Federaţia Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate şi fericire, precum şi mult succes în activitatea Dumneavoastră susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail