Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal pe plajă / Naţionala Moldovei

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă a suferit o înfrângere în ultimul meci din grupa 1 a Euro Beach Soccer League, Divizia B. Duminică, 9 august, tricolorii au fost învinşi de selecţionata României în urma executării loviturilor de departajare, scor general 6-5. Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 3-3, golurile moldovenilor fiind marcate de Leonid Podlesnov, Nicolai Cotruţă şi Andrei Negara.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 9 august 2015, pe teritoriul Liceului Teoretic “Mircea Eliade” din oraşul Nisporeni a fost dat în exploatare terenul de fotbal cu acoperire artificială de dimensiuni standarde, care a fost donat de FMF în cadrul programului “Toţi împreună”.

Comunicat (video)

Categorie:

În dimineaţa zilei de 9 august,  20 de copii de la Centrul pentru copii cu Cerinţe Educative Speciale ,,Picături de Suflet” din satul Pripiceni-Răzeşi, raionul Rezina, au plecat în Georgia pentru a urmări Supercupa Europei, meciul dintre echipele spaniole Barcelona şi Sevilla.

Fotbal pe plajă / Naţionala Moldovei

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă a mai suferit o înfrângere în grupa 1 a Euro Beach Soccer League, Divizia B. Sâmbătă, 8 august, tricolorii au fost învinşi de selecţionata Azerbaidjanului, scor 4-0.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă, 8 august 2015, în satul Geamăna, raionul Anenii Noi, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Fotbal pe plajă / Naţionala Moldovei

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă a suferit înfrângere în primul meci cu Anglia, scor 3-5, din cadrul grupei 1 a Euro Beach Soccer League, Divizia B. Golurile echipei noastre au fost marcate de Victor Iordachi, Andrei Negara și Leonid Podlesnov.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 06 august 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri a luat decizia, la ședința sa din 6 august 2015, să sancționeze arbitrul Iurie Covtun cu 4 etape de suspendare pentru greșelile comise în cadrul meciului Academia Chișinău – Speranța Nisporeni (1 august, Divizia Națională, etapa 2, ediția 2015/2016).

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 6 august, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborît pe locul 127 cu 236 puncte. Pentru echipa noastră urmează două partide din Preliminariile CE 2016 cu Austria (5 septembrie, deplasare) și Muntenegru (8 septembrie, acasă).

Festival OFFS (video)

Categorie:

În perioada 3-7 august 2015 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Federația Moldovenească de Fotbal desfășoară un Seminar pentru 140 de lideri şi antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools Moldova. Participanţii, care reprezintă 10 şcoli de fotbal (Ungheni, Molovata, Măgdăcești, Ocnița, Speia, Edineț, Bălți, Camenca, Ceadîr-Lunga, Slobozia) susţin lecţii teoretice şi practice.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail