Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Jocurile Mondiale Special Olympics (video)

Categorie:

Moldova a avut o prestaţie excelentă la Jocurile Mondiale de vară Special Olympics, care au avut loc la Los Angeles, SUA. Cu sprijinul forului fotbalistic naţional, ţara noastră a cucerit medalia de aur în proba fotbal, concursul unificat, câte 5 jucători în echipă. Selecţionata feminină a Moldovei a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, avându-le în lot pe Diana Bobuţac, Ana Bulgac, Suzana Cazac, Rimma Cucu, Axenia Cuzmenco, Elena Gobjilă, Mihaela Graur, Maria Ţurcan.

Comitetul de Statistică

Categorie:

Luni, 3 august 2015, a avut loc ședința Comitetului de Statistică. În cadrul întrunirii au fost puse în discuție mai multe aspecte care vizează statistica Campionatului Moldovei. S-a constatat că la meciurile primelor două etape din sezonul 2015-2016 a fost atestat un interes sporit din partea microbiștilor.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

În perioada 3-7 august 2015 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Federația Moldovenească de Fotbal desfășoară un Seminar pentru 140 de lideri şi antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Vladimir ANTONOV în calitate de observator de arbitri UEFA la meciul Viktoria Cehia - Maccabi Tel-Aviv Israel din cadrul turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Jocul se va desfăşura pe 5 august 2013 la stadionul “Doosan Arena” din Plzen.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Dumincă, 2 august 2015, în satul Gaidar, raionul Ceadîr-Lunga, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Conform planului de activitate, sâmbătă, 1 august, la Universitatea de Stat de Educației Fizică și Sport, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea observatorilor de arbitri din Divizia A și B.

WU-17 / Turneu de Dezvoltare UEFA - Ziua 3 (video)

Categorie:

Selecţionata de de junioare U-17  a Moldovei  a suferit înfrângere în ultimul meci din cadrul Turneului de dezvoltare UEFA, care a fost găzduit de țara noastră în perioada 28-31 iulie. Jucătoarele antrenate de ristina Samson au fost învinse de naționala similară a Letoniei, scor 0-4. Câte două goluri au marcat Anastasija Cemirtane și Sandra Voitane.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Joi, 30 iulie 2015, la sediul FMF a avut loc şedinţa ordinară de lucru la care au participat instructorii şi conducătorii proiectului CCPA / Open Fun Football Schools Moldova. Cu un mesaj de salut către participanţi a venit Ghenadie Scurtul, Director Tehnic FMF.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 30 iulie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

WU-17 / Turneu de Dezvoltare UEFA - Ziua 2 (video)

Categorie:

Selecţionata de de junioare U-17  a Moldovei  a mai obținut o victorie la Turneul de dezvoltare UEFA, care este găzduit de țara noastră în perioada 28-31 iulie. De această dată jucătoarele antrenate de Cristina Samson au învins naționala similară a Bulgariei, scor 3-1. Două goluri le-a marcat Carolina Țabur.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail