Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-17 / Turneu de Dezvoltare UEFA (video)

Categorie:

Selecţionata de de junioare U-17  a Moldovei  a debutat cu victorie la Turneul de dezvoltare UEFA, care este găzduit de țara noastră în perioada 28-31 iulie. În primul meci, jucătoarele antrenate de Cristina Samson au învins naționala similară a Azerbaidjanului, scor 3-1.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Adrian IXARI a fost numit delegat UEFA la meciul Charleroi Belgia - Zorya Ucraina din cadrul turului doi preliminar al Ligii Europei. Partida se va disputa pe 30 iulie 2015 pe stadionul “Pays de Charleroi”.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Molodvei de la Vadul lui Vodă a început luni, 27 iulie 2015, al XVII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „B”. De această dată, la iniţiativa UEFA se desfăşoară un curs pilot cu participarea antrenoarelor la fotbal feminin, care a permis totodată ţării noastre să găzduiască Turneul de Dezvoltare între selecţionatele de junioare U-17.

Cupa raionului Călărași

Categorie:

Duminică, 26 iulie, pe stadionul orășenesc din orașul Călărași, în prezența a circa 500 spectatori, a avut loc finala Cupei Raionului Călărași la fotbal, ediția 2015. Deţinătoare a trofeului a devenit echipa comunei Vălcineț care a învins în meciul decisiv formația din Sipoteni, scor 3-2. Ambele echipe au primit medalii din partea Asociației Raionale de fotbal Călărași.

Naţionala / Tragerea la sorţi a prel. CM 2018

Categorie:

Sâmbătă, 25 iulie, în oraşul Sankt Petersburg, Rusia, a avut loc tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018. Selecţionata Moldovei va juca în grupa D alături de naţionalele Ţării Galilor, Austriei, Serbiei, Irlandei şi Georgiei.

Premierea echipei Codru-Juniori Călăraşi

Categorie:

Clubul de fotbal Codru-Juniori Călăraşi a fost premiat pe 26 iulie 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 3 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Centru, ediţia 2014-2015, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Premierea echipei Iskra Rîbnița

Categorie:

Clubul de fotbal Iskra Rîbnița a fost premiat pe 25 iulie 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 2 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Nord, ediţia 2014-2015, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Festival fotbalistic (video)

Categorie:

Vineri, 24 iulie, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă s-au încheiat Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor Grassroots (fotbalul de mase). Pe parcursul câtorva zile, 20 antrenori de la cluburile și școlile sportive din țară au susținut lecții teoretice și practice sub îndrumarea lectorului FIFA din Germania, Horst Kriete.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 22 iulie 2015 a adoptat următoarele decizii:

Felicitări Milsami!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Milsami Orhei cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor! Vă dorim succes în următoarele meciuri din această competiţie internaţională!

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail