Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Urgenţă

Categorie:

Luni, 20 iulie, a avut loc şedinţa Comitetului de Urgenţă al FMF cu  privire la modificarea Programului «Campionatului Republicii Moldova la Fotbal,  ediţia 2015-2016», Divizia Naţională.

Cursuri FIFA Grassroots

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă a început luni, 20 iulie 2015, Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor Grassroots (fotbalul de mase). La aceste cursuri s-au înscris 20 antrenori.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Vladimir ANTONOV a fost numit observator de arbitri UEFA la meciul Pyunik Armenia – Molde Norvegia din cadrul turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida se va disputa pe 21 iulie 2015 în oraşul Erevan. În cadrul aceleiași competiții, Ghenadie SCURTUL va fi Delegat UEFA la meciul HJK Finlanda – Ventspils Letonia, programat pe stadionul “Helsinki Football” din Helsinki.

Veterani / Campionatul Moldovei

Categorie:

Poliproject Chișinău a devenit lider în campionatul Moldovei la fotbal între veterani, ediția 2015, după ce a obținut victorie în meciul cu rivala, Geotermal Chișinău, scor 4-2. Partida a avut loc sâmbătă, 18 iulie,  la stadionul Clubului Sportiv pentru Copii și Tineret “Buiucani” în prezența a sute de suporteri, care au savurat din plin spectacolul fotbalistic. Pentru cele două formații evoluează mai mulți foști jucători cunoscuți, veterani ai fotbalului moldovenesc.

 

Asociaţiile Raionale de Fotbal (video)

Categorie:

Oficiali de la toate Asociaţiile Raionale, Regionale şi Municipale de Fotbal afiliate la FMF au participat sâmbătă, 18 iulie 2015, la ședința ordinară de lucru, care s-a desfăşurat la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă.

Seminar FMF

Categorie:

Vineri, 17 iulie, pe stadionul orășenesc din Edineț a avut loc primul seminar din cadrul proiectului regional “Campionii de mâine” cu participarea antrenorilor școlilor sportive și cluburilor de fotbal din regiunea Nord a țării, Briceni, Ocnița, Edineț, Brătușeni, Drochia, Rîbnița, Bălți.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Conform planului de activitate, vineri, 17 iulie, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea observatorilor de arbitri din Divizia Națională.

Comitetul de Etică al FMF

Categorie:

Pe 16 iulie 2015, Comitetul de Etică a FMF a examinat în ședință deschisă:

Comunicat

Categorie:

Marți, 14 iulie 2015, la Penitenciarul numărul 4 din Cricova a fost dat în exploatare o nouă Sală Sportivă, în încinta căreia a fost instalat un mini-teren de fotbal cu acoperire artificială.

Campionatul Moldovei / Tragerea la sorţi

Categorie:

Marți, 14 iulie, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru alcătuirea programului Diviziei Naţionale, ediţia 2015-2016. Vă prezentăm meciurile primei etape:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail