Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Vizită de lucru

Categorie:

Luni, 13 iulie 2015, Pavel Cebanu, Președintele FMF, a avut o întrevedere de lucru cu conducătorii Uniunii Internaționale a Fotbalului Studențesc, dnii Vladimir Baziyan, Vicepreședinte, și Andrei Stukalov, Director General.

Naționala feminină / Meci amical

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2017, naționala feminină de fotbal a Moldovei desfășoară un cantonament la CPSM de la Vadul lui Vodă. La finalul acestuia, pe 17 iulie, selecționata antrenată de Alina Stețenco va disputa un meci de verificare cu echipa CSCT Buiucani. Partida va începe la ora 10-00.

Fotbal feminin / Clasament FIFA

Categorie:

Vineri, 10 iulie, a fost anunţat noul clasament FIFA la fotbal feminin. După o pauză de câțiva ani, naţionala Moldovei a revenit în ierarhia mondială, ocupând la moment locul 102 cu 1180 de puncte.

Comitetul de Etică al FMF

Categorie:

Jucătorii Mudrac Victor, Picus Igor, Gorodețchi Evgheni, Bolșacov Alexandr, Petuhov Andrei, Voloșin Dmitri, Oleinic Vadim, Diulgher Serghei, Țurcan Constantin și antrenorul Igor Negrescu, se înștiințează că la data de 16 iulie 2015, ora 12:00, jucătorii sus menționați și antrenorul sunt invitați, la sediul F.M.F., cu adresa Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Tricolorului 39, MD-2012, sala de conferințe, în calitate de participant la procedura etică, unde va avea loc ședința Comitetului de Etică a FMF la care se va examina încălcarea de către Jucătorii de fotbal și a antrenorului a Codului de Etică a Federației Moldovenești de Fotbal.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 9 iulie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei rămâne pe locul 124 cu 236 puncte.

La Mulți Ani!

Categorie:

Sergiu RUSU, președinte Asociației Raionale de Fotbal din Florești, a împlinit vârsta de 55 de ani! Cu această ocazie Federaţia Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate şi fericire, precum şi mult succes în activitatea Dumneavoastră susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF la ședința din 8 iulie 2015 a luat următoarele decizii:

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

În perioada 6-10 iulie, la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, se desfășoară un cantonament, la care participă 47 de arbitri-candidați la deservirea meciurilor în Divizia Națională, ediția 2015-2016.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor arbitri din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Fotbal pe plajă

Categorie:

În zilele de 4 şi 5 iulie 2015 pe terenul din Parcul „Valea Morilor” au avut loc meciurile Cupei Republicii Moldova la fotbal pe plajă, organizată de Asociaţia de profil din R. Moldova în coloborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal. La competiţie au participat 8 echipe.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail