Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Bătălia portarilor (video)

Categorie:

Sâmbătă, 4 iulie 2015, pe stadionul orăşenesc din oraşul Bălţi a fost organizat turneul „Bătălia portarilor”. La cea de-a cincia ediţie a întrecerii au participat peste 100 de portari din întreaga ţară.

Olimpiada APSM

Categorie:

Vineri, 3 iulie, la restaurantul „Mi Piace” din Chişinău a fost făcut bilanțul Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova, ediția 2015. În cadrul Galei APSM au fost premiați cei mai buni jurnaliști care au concurat la diferite probe sportive, printre care și fotbalul.

Futsal / Tragerea la sorți prel. CM 2016

Categorie:

Joi, 2 iulie, la sediul UEFA de la Nyon, Elvetia, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea componențelor grupelor din cadrul primei runde preliminare a Campionatului Mondial la futsal din 2016. Selecționata Moldovei va juca în grupa A alături de Georgia, Andorra și Gibralatar. Meciurile vor avea loc în perioada 22-25 octombrie 2015. Gazda mini-turneului va fi stabilită mai târziu.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Ghenadie SCURTUL a fost numit delegat UEFA la meciul Neftci Azerbaidjan - Mladost Muntenegru din cadrul primului tur preliminar al Ligii Europa. Partida se va disputa pe 2 iulie 2015 în oraşul Baku. În cadrul aceleiaşi competiţii, partida Ordabasy Kazahstan - Beitar Israel va fi condusă de arbitrul Dumitru MUNTEAN, care va fi ajutat de arbitrii asistenți Andrei BODEAN și Denis BORISOV, precum și de al patrulea oficial Iurie COVTUN.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă, 27 iunie 2015, pe teritoriul Liceului Teoretic din satul Corten, raionul Taraclia, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Premierea echipei Noroc U-16

Categorie:

Sâmbătă, 27 iunie 2015, la stadionul sătesc din Nimoreni a avut loc ceremonia de premiere a echipei Noroc, campioana Moldovei la fotbal feminin (junioare), ediţia 2014-2015. FMF a fost reprezentată la eveniment de către Nicolae Cebotari, Secretar General, şi Natalia Ceban, Inspector Federal responsabil pe fotbalul feminin.

Moldova WU-15 – ȘS Bălți 0-0 (video)

Categorie:

Naționala de junioare U-15 a Moldovei a remizat, scor 0-0, meciul de pregătire disputat cu ȘS Bălți. Partida a avut loc la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Sheriff - deţinătoarea Supercupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Sheriff Tiraspol este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei Orange – 2015, după ce a câştigat meciul cu Milsami Orhei, scor 3-1. Toate golurile au fost înscrise în prima repriză.

Arbitrii Supercupei Moldovei Orange

Categorie:

Supercupa Moldovei Orange, ediţia 2015, meciul dintre FC Sheriff Tiraspol și Milsami Orhei va fi condus de o brigadă de arbitri în următoarea componenţă: Petru STOIANOV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Vitalie GORBATOV şi Tudor BOLOGA, și arbitrii adiționali Alexandru TEAN și Viktor BUGENKO. Al 4-lea oficial va fi Filip ALEXANCHIN.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Marți, 23 iunie 2015, la tabăra de odihnă din satul Etulia, raionul Vulcănești, a avut loc un turneu la fotbal pentru copii (anul nașterii 2003-2004). Competiția a fost organizată cu ocazia aniversării a 10 ani de la fondarea clubului de fotbal Vulcănești.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail