Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Sheriff Tiraspol – FC Milsami Orhei (Supercupa Moldovei - ORANGE). Conferinţa de presă avut loc miercuri, 24 iunie 2015, la sediul FMF, și a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Vă propunem imagini video cu declarațiile jucătorilor și antrenorilor ambelor echipe.

Cupele Europene / Tragerea la sorți

Categorie:

Luni, 22 iunie 2015, la sediul UEFA de la Nyon (Elveția) a avut loc tragerea la sorți a primelor runde preliminare din cupele europene, sezonul 2015/2016. În turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Milsami Orhei va întâlni echipa bulgară, PFC Ludogorets 1945. Meciurile vor avea loc pe 14/15 iulie, respectiv 21/22 iulie.

Comitetul de Urgență

Categorie:

În baza demersurilor FC Zimbru, FC Dacia și FC Saxan din 19.06.2015, referitor la micșorarea plății pentru transferul jucătorilor străini și a taxei de înregistrare a angajaților stranieri, Comitetul de Urgenţă, a hotărît:

WU-18 / Turneu de Dezvoltare UEFA

Categorie:

Selecţionata de junioare U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-4, în ultimul meci contra Ţării Galilor la Turneul UEFA de Dezvoltare, care a fost găzduit de Macedonia. Golul echipei noastre a fost marcat de Carolina Ţabur.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Forul fotbalistic mondial la fotbal pe plajă ne-a comunicat delegarea arbitrului FIFA la fotbal pe plajă Oleg CEBOTARI din Republica Moldova în perioada 24 – 28 iunie 2015 la turneul acestei probe sportive din cadrul primei ediții a Jocurilor Europene, care se desfășoară la Baku, Azerbaidjan. La competiție vor participa selecționatele Spaniei, Italiei, Portugaliei, Elveţiei, Ungariei, Rusiei,  Ucrainei și Azerbaidjanului.

Şcoala de arbitri

Categorie:

Pe 19 iunie, la Bălţi, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor de absolvire pentru participanţii la primele cursuri de instruire a arbitrilor organizate în acest oraş de Şcoala de arbitri în cadrul FMF. La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au participat Anatol Bodean, Inspector Federal FMF.

WU-18 / Turneu de Dezvoltare UEFA

Categorie:

Selecţionata de junioare U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-6, în cel de-al doilea meci contra Croaţiei la Turneul UEFA de Dezvoltare, care are loc în Macedonia. Golul echipei noastre a fost marcat Xenia Ungurean în minutul 88.

 

Comitetul de Apel

Categorie:

Comitetul de Apel al FMF a examinat în ședință publică cererea depusă de către Radu Catan privind casarea Hotărârii Comitetului de Disciplină a FMF din 23.04.2015 pe marginea cauzei privind încasarea restanțelor salariale din contul FC ”Zimbru”.

WU-18 / Macedonia - Moldova 1-2

Categorie:

Selecționata de junioare U-18 a Moldovei a debutat cu victorie la Turneul UEFA de Dezvoltare, care are loc în Macedonia. Fotbalistele noastre au obținut victorie în meciul cu gazda competiției, scor 2-1.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru Supercupa Moldovei Orange pot fi procurate la casele Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol. Prețul biletelor: 17 - 85 lei.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail