Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comunicat

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal aduce la cunoștință cluburilor și școlilor de fotbal care participă în cadrul acestei competiții, căjucătorii echipelor de copii și juniori, și jucătorii cluburilor de fotbal din cadrul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal Feminin Junioare, în numărtotal de 7000 (șapte mii) persoane suntasigurațipână pe data de 30 septembrie  2017 a riscului de deces, dizabilitate (invaliditate) survenită din cauza accidentului suportat, vătămare corporală, (traumatisme) din accident, ca urmare a accidentelor suferite în urma participării la competiții fotbalistice sub egida FMF.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă, 5 noiembrie, în satul Racovăț, raionul Soroca, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Comitetul de Arbitri al FMF (video)

Categorie:

Joi, 3 noiembrie, a avut loc ședinţa Comitetului de Arbitri. În urma analizei meciului FC Petrocub-Hîncești – Zaria Bălți (30 octombrie 2016, Divizia Naţională, etapa 13, ediţia 2016/2017), Comitetul de Arbitri a hotărît ca arbitrul central Gabriel Tupicica și observatorul Alexandru Crasaniuc, în urma greşelilor comise, să fie suspendați pentru 5 etape fiecare.

Futsal / Moldova - Cipru 3-1 (video)

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a disputat două meciuri amicale cu reprezentativa Ciprului. Ambele partide au avut loc la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

Special Olympics Moldova (video)

Categorie:

Pe parcursul lunii noiembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu Special Olympics Moldova desfăşoară programul „Young Athletes and Families” destinat copiilor cu vârsta preşcolară împreună cu părinţii lor. Scopul acestei acţiuni este promovarea fotbalului în regiunile ţării.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 3 noiembrie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comitetul de Licențiere

Categorie:

Joi, 3 noiembrie 2016, la sediul FMF a avut loc un Seminar la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Leonid Oleinicenco (Director Executiv FMF, Expert pentru criterii financiare în cadrul Comitetului de Licenţiere), Nicolae Cebotari (Secretar General FMF) şi reprezentanţi de la cluburile de fotbal din Divizia Naţională.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski, a anunţat lotul de jucători convocați la cantonamentul înaintea meciului cu Georgia (12 noiembrie, Tbilisi) din cadrul preliminariilor CM 2018.

Futsal / Moldova - Cipru 5-1

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei va disputa pe 2 și 3 noiembrie două meciuri amicale cu reprezentativa Ciprului. Ambele partide vor avea loc la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu cu începere de la ora 18-30 și vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

Futsal / Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu ocazia meciurilor amicale la futsal în compania selecționatei Ciprului.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail