Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-18 / Turneu de Dezvoltare UEFA

Categorie:

Selecționata de junioare U-18 a Moldovei va participa în perioada 18-21 iunie 2015 la Turneul UEFA de Dezvoltare, care va avea loc în Macedonia. La turneu vor mai participa reprezentativele similare ale Macedoniei, Croației și Țării Galilor.

U-21 / Muntenegru - Moldova 1-0

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-0, în meciul cu Muntenegru din preliminariile Campionatului European din 2017. Golul balcanicilor fost marcat la finalul primei reprize de către Vukan Savicevic. Cele două reprezentative se vor întâlni din nou pe 4 septembrie, în Moldova.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 15 iunie 2015, al XXV-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 15 – 25 iunie, s-au înscris 21 de persoane.

Liechtenstein - Moldova 1-1

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a remizat, scor 1-1, cu Liechtenstein într-un meci din cadrul grupei G a Preliminariilor EURO-2016. În prima repriză, la golul lui Sandro Wieser, tricolorii au replicat prin reușita lui Gheorghe Boghiu. Deși au avut mai multe ocazii de gol până la finalul partidei, jucătorii moldoveni nu au mai înscris în poarta lui Peter Jehle.

Selecţionata de tineret în Muntenegru

Categorie:

Echipa naţională U-21 a Moldovei a ajuns în Muntenegru în seara zilei de sâmbătă, 13 iunie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Nikic” din oraşul Podgorica. Deplasarea au făcut-o 18 jucători convocaţi de selecţionerul Igor Ursachi.

Naționala / Antrenament în Liechtenstein

Categorie:

Sâmbătă, 13 iunie, Echipa Naţională a Moldovei a susţinut un antrenament de o oră la stadionul “Rheinpark” (capacitatea – 7.838 locuri). La şedinţa tehnică au participat 21 de jucători convocaţi de selecţionerul Alexandru Curteian. Antrenamentul oficial al echipei noastre a fost precedat de conferinţa de presă cu participarea lui Alexandru Curteian şi Alexandru Epureanu.

Arbitrii meciului Muntenegru - Moldova U-21

Categorie:

Meciul Muntenegru – Moldova din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Azerbaidjan în următoarea componenţă: Orkhan MAMMADOV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Yashar ABBASOV și Mehman MAHMUDOV. Al 4-lea oficial va fi Omar PASHAYEV.

Comunicat (video)

Categorie:

Vineri, 12 iunie 2015, la restaurantul “Doi Haiduci” din Orhei a avut loc ceremonia festivă cu ocazia aniversării a 10 de ani de la fondarea FC Milsami Orhei. La eviniment au participat conducătorii, jucătorii şi stafful tehnic al formaţiei orheiene, fanii echipei, reprezentanţi de la cluburi din Divizia Naţională şi A, oficiali şi oaspeţi. FMF a fost reprezentată de către Ruslan Berzoi, Vicepreşedinte, care a înmânat o diplomă aniversară.

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat pe 12 iunie 2015 la hotelul “Institutul Muncii” din Chişinău o şedinţă, la care au fost făcute totalurile campionatului naţional pentru copii şi juniori, ediţia 2014-2015.

U-21 / Moldova - Malta 0-0 (video)

Categorie:

Naționala Moldovei U-21 a obținut primul punct în Preliminariile Campionatului European de tineret din 2017. Tricolorii au remizat, scor 0-0, în meciul de pe teren propriu cu selecționata Maltei. Partida a avut loc la stadionul Zimbru din Chișinău și a fost transmisă în direct de site-ul nostru. Pe 15 iunie, echipa noastră va juca în deplasare cu Muntenegru.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail