Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal feminin

Categorie:

Joi, 11 iunie 2015, în sala de conferințe a FMF a avut loc ședinta de lucru cu participarea reprezentanților de la toate cluburile din fotbalul feminin.

Comunicat (video)

Categorie:

Joi, 11 iunie 2015, la Rezina a avut loc ceremonia de instalare a pietrei de temelie a Complexului Sportiv Raional. La festivitate au participat: Vasile Botnari, Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Anatolie Zolotcov, Viceministrul Construcţiilor şi Dezvoltării Regionale, Eleonora Graur, Preşedintele degrevat al raionului Rezina, Vasile Gobjilă, Preşedintele ARF Rezina, Eugeniu Postu, Secretar General ARF Rezina, Mircea Cojocari, Şeful Departamentului Protocol Administrativ al FMF, alţi oficiali şi oaspeţi.

Cupa raionului Sîngerei (video)

Categorie:

Miercuri, 10 iunie, pe stadionul orăşenesc din Sîngerei a avut loc finala Cupei Raionului Sîngerei la fotbal. În total la competiţie au participat 14 echipe. Deţinătoare a trofeului a devenit FC Sîngerei, care a învins în meciul decisiv formaţia Atletic Copăceni cu scorul 2-1 în prelungiri. Ambele echipe au primit din partea forului fotbalistic mingi şi cadouri.

Naționala / Antrenament în Luxemburg (video)

Categorie:

Naționala Moldovei continuă pregătirile către meciul cu Liechtenstein (14 iunie, Vaduz) din cadrul preliminariilor CE 2016. Miercuri, 10 iunie, echipa noastră a efectuat un antrenament pe stadionul “Prince Henri” din comuna Walferdange, Luxemburg. La ședința tehnică au participat toți cei 21 de jucători. În seara zilei, jucătorii au avut un program de refacere.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 10 iunie 2015 a adoptat următoarele decizii:

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Malta (echipe de tineret) din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017 pot fi procurate la casele stadionului Zimbru începând cu 9 iunie, de la ora 10-00 până la 19-00. De asemenea, biletele vor putea fi procurate prin intermediul sistemelor de comandă online de pe site-urile iTicket.md și fmf.md, începând cu 03.06.2015.

Școala de arbitri

Categorie:

Pe 9 iunie, la Bender, și 10 iunie, la Cahul, au avut loc ceremoniile de înmânare a certificatelor de absolvire pentru participanții la primele cursuri de instruire a arbitrilor organizate în aceste localități de Școala de arbitri în cadrul FMF.

Luxemburg - Moldova 0-0 (video)

Categorie:

Naționala Moldovei a remizat, scor 0-0, în meciul amical contra Luxemburgului disputat pe stadionul “Josy Barthel”. Este al treilea rezultat consecutiv de egalitate, fără goluri marcate, dintre cele două selecționate. Pentru tricolori urmează partida cu Liechtenstein (14 iunie, Vaduz) din cadrul preliminariilor CE 2016.

Lotul naționalei U-21 (video)

Categorie:

Vă prezentăm declarațiile antrenorului naționalei Moldovei U-21, Igor Ursachi, în perspectiva meciului cu Malta (11 iunie, Chișinău) din cadrul Preliminariilor Campionatului European de tineret din 2017.

Naționala / Antrenament în Luxemburg

Categorie:

Naționala Moldovei a efectuat luni, 8 iunie, antrenamentul oficial înaintea meciului amical contra Luxemburgului, programat pe stadionul “Josy Barthel” din Luxemburg. La ședința tehnică au participat 20 de jucători. Mijlocașul Alexandru Gațcan se va alătura echipei mâine, deoarece a avut meciuri la echipa sa de club, FC Rostov, în campionatul Rusiei.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail