Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Arbitrii meciului Moldova - Malta U-21

Categorie:

Meciul Moldova - Malta din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Armenia în următoarea componenţă: Zaven HOVHANNISYAN – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Mesrop GHAZARYAN și Arman GHUSHCHYAN. Al 4-lea oficial va fi Suren BALIYAN.

PGU ŞS-4-FC Alga - deţinătoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin (video)

Categorie:

PGU ŞS-4-FC Alga Tiraspol a devenit câştigătoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediţia 2015. În finală, formaţia antrenată de Victor Senic a învins echipa CS Noroc în urma executării loviturilor de departajare, scor general 5-3. Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 1-1. Este a treia Cupă a Moldovei în palmaresul echipei tiraspolene după cele cucerit în anii 2010 şi 2013.

Lotul naţionalei Moldovei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunţat lotul final pentru meciurile cu Luxemburg (9 iunie, amical) şi Liechtenstein (14 iunie, Preliminariile Campionatului European-2016).

Premierea echipei Codru Lozova

Categorie:

Clubul de fotbal Codru Lozova a fost premiat pe 7 iunie 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 2 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Centru, ediţia 2014-2015, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Inaugurarea terenului la Sadaclia (video)

Categorie:

Duminică, 7 iunie 2015, în satul Sadaclia, raionul Basarabeasca, a fost inaugurat terenul de fotbal din cadrul Centrului Sportiv. Sărbătoarea fotbalistică a culminat cu meciurile amicale din echipele Vierul Sadaclia – Gloria Abaclia, dar şi formaţiile de veterani din aceste localităţi.

Cupa raionului Şoldăneşti (video)

Categorie:

Sâmbătă, 6 iunie, pe stadionul sătesc din Cotiujenii Mari a avut loc finala Cupei Raionului Şoldăneşti la fotbal. Deţinătoare a trofeului a devenit echipa satului Cotiujenii Mari care s-a impus în meciul decisiv cu formaţia din Parcani, scor 4-1.

U-16 / Finala Cupei Moldovei (video)

Categorie:

Zimbru Chişinău a devenit deţinătoarea Cupei Moldovei între juniori U-16! În finală echipa din capitală a învins formaţia Sheriff Tiraspol în urma executării loviturilor de departajare, scor general 5-4 (timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 1-1).

Naționala / Programul de presă (video)

Categorie:

În perspectiva meciurilor cu Luxemburg (amical) şi Liechtenstein (Preliminariile Campionatului European-2016), Alexandru Curteian, antrenorul principal al Echipei Naţionale a Moldovei, şi jucătorii au avut discuţii libere cu presa.

U-14 / Finala Cupei Moldovei (video)

Categorie:

Sheriff Tiraspol a devenit deţinătoarea Cupei Moldovei între juniori U-14! În finală tiraspolenii au învins formaţia CSCT Buiucani-Dacia Chişinău în urma executării loviturilor de departajare, scor general 6-3 (timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 2-2).

Euro Winners Cup 2015

Categorie:

CS Djoker Chișinău a suferit înfrângere, scor 3-6, în meciul cu BSC Lokomotiv Rusia din cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal pe plajă (Euro Winners Cup 2015), fiind eliminată din competiţie. Andrei Negara şi-a trecut în cont o dublă, iar un alt gol a fost reuşit de Almeida Fialho Vivo.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail