Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului PGU ŞS-4-FC Alga Tiraspol - CS Noroc (Finala Cupei Moldovei la fotbal feminin). Conferinţa de presă avut loc vineri, 5 iunei 2015, la sediul FMF, și a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Vă propunem imagini video cu declarațiile jucătorilor, antrenorilor și oficialilor ambelor echipe.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 5 iunie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F., a decis:

Euro Winners Cup 2015

Categorie:

CS Djoker Chișinău a obținut victorie, scor 3-2, în ultimul meci cu formația kazahă Ushkyn-Iskra din grupa D a  Ligii Campionilor la fotbal pe plajă (Euro Winners Cup 2015). În urma acestui succes, campioana Republicii Moldova la fotbal pe plajă s-a calificat în optimile de finală ale competiției. Într-o altă partidă a grupei D, vor juca ASD Sambenedettese BS Italia și Portsmouth BSC Anglia.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 4 iunie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât patru trepte şi ocupă locul 124 cu 219 puncte. Pentru selecţionata pregătită de Alexandru Curteian urmează meciul amical cu Luxemburg (9 iunie) și cel cu Liechtenstein (14 iunie) din Preliminariile CE 2016, ambele în deplasare.

Euro Winners Cup 2015

Categorie:

CS Djoker Chișinău a suferit înfrângere, scor 2-4, în al doilea meci cu italienii de la ASD Sambenedettese BS din grupa D a  Ligii Campionilor la fotbal pe plajă (Euro Winners Cup 2015). Golurile echipei noastre au fost marcate de Valeriu Baeşu şi Almeida Fialho Vivo.

Turneul „Speranţa” (video)

Categorie:

Etapa finală a turneului republican la mini-fotbal feminin „Speranţa”, ediţia I, se desfăşoară în perioada 2-5 iunie 2015 în satul Slobozia Duşca, raionul Criuleni. La competiţia organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului şi FMF participă 9 echipe alcătuite din jucătoare cu anul naşterii 2003-2005.

U-21 / Grecia - Moldova 2-0

Categorie:

Naționala de tineret a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în meciul pentru locul 3 contra Greciei din cadrul memorialului “Valeri Lobanovski”, care se desfășoară la Kiev. Ambele goluri ale elenilor au fost marcate de Nikos Ioannidis. Partida a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Memorialul "Valeri Lobanovski"

Categorie:

Naționala de tineret a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-5, în semifinala cu Ucraina din cadrul memorialului “Valeri Lobanovski”, care se desfășoară la Kiev în perioada 1-4 iunie 2015. În cealaltă semifinală, Slovenia s-a impus în fața Greciei, scor 3-0.

Euro Winners Cup 2015

Categorie:

CS Djoker Chișinău a debutat cu o victorie, scor 2-1, în meciul cu Portsmouth BSC Anglia din grupa D a  Ligii Campionilor la fotbal pe plajă (Euro Winners Cup 2015).

Meci amical (video)

Categorie:

Marţi, 2 iunie 2015, la terenul de mini-fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău, a avut loc un meci amical, în care s-au întâlnit selecţionata veteranilor fotbalului moldovenesc şi echipa deţinuţilor de la Penitenciarul nr. 17 din Rezina.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail