Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de luni, 15 iunie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru Supercupa Moldovei Orange, ediţia 2015, meciul FC Sheriff – FC Milsami (25 iunie, Complexul Sportiv Sheriff din Tiraspol).

La Mulți Ani!

Categorie:

Victor LAMBOV, veteran al fotbalului moldovenesc, fost jucător la echipele Moldova Chișinău (1962-1964), Energhia, Nistru Tiraspol a împlinit onorabila vîrstă de 75 de ani!

Naționala U-21 / Antrenament în Ucraina

Categorie:

Echipa naţională U-21 a Moldovei a ajuns în Ucraina în dimineața zilei de luni, 1 iunie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “President” din oraşul Kiev. Deplasarea în Ucraina au făcut-o 20 jucători convocaţi de selecţionerul Igor Ursachi.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, CCPA/OFFS Moldova a desfășurat festivaluri fotbalistice la toate cele 10 școli  din cadrul proiectului. Peste 500 de copii din Edineț, Ungheni, Bălți, Măgdăcești, Ceadâr-Lunga, Molovata, Slobozia, Ocnița, Camenca, Speia au participat la aceste acțiuni.

Fotbalul – sărbătoare pentru copii

Categorie:

Luni, 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, Federația Moldovenească de Fotbal împreună cu Federaţia de Fotbal din municipiul Chişinău și CSCT Buiucani au desfăşurat un festival cu genericul „Fotbalul – sărbătoare pentru copii”, la care au participat peste 100 de copii.

Turneul "Guguţă"

Categorie:

Etapa finală a tradiționalului turneu național “Guguță” s-a desfășurat în perioada 28 mai – 1 iunie 2015 tabăra de odihnă “Cristiano” din satul Slobozia Dușca, raionul Criuleni. La această competiție au participat 12 formații-câștigătoare ale turneelor regionale.

Premierea echipei Speranța Nisporeni

Categorie:

Clubul Sportiv de fotbal Speranța Nisporeni a fost premiat pe 31 mai 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 3 în Divizia A, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Ion Testemițanu, Vicepreședinte, şi Petru Soltanici, Director Competiţii.

Turneu pentru copii

Categorie:

La 30 mai 2015, Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv a organizat un turneu de mini-fotbal consacrat Zilei Internaţionale a Ocrotirii Copilului. Au participat echipe de copii cu anul naşterii 2003-04 din localităţile rurale ale țării: s.Bujor, r. Hînceşti, satele Copăceni şi Prepeliţa, r. Sîngerei, satele Şişcani, Marinici, Heleşteni şi Călimăneşti, r. Nisporeni, şi o grupă de copii din sectorul Botanica al capitalei.

Turneu de fotbal (video)

Categorie:

În contextul Zilei Europei 2015, Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal au organizat pe 30 şi 31 mai la stadionul Clubului Sportiv pentru Copii şi Tineret Buiucani - Turneul de Fotbal Uniunea Europeană şi Parteneriatul Estic.

Cupa raionului Glodeni (video)

Categorie:

Duminică, 31 mai 2015, pe stadionul orăşenesc din Glodeni s-a disputat Cupa Raionului la fotbal. În meciul decisiv s-au întâlnit echipele din satele Fundurii Vechi şi Ustia. Fotbaliştii din Fundurii Vechi au repurtat o victorie categorică cu scorul de 5-1.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail