Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Juniori U-18 / Divizia B - Etapa Finală (video)

Categorie:

Echipa Şcolii Sportive din Măgdăcești a devenit câştigătoarea turneului final al Campionatului Moldovei de juniori U-18, Divizia B, ediţia 2014-2015. În finală, jucătorii antrenaţi de Vitalie Onică au învins formaţia Moldova Bălți, scor 2-1, grație dublei semnate de Cristi Crâcimari.

Fotbal pe plajă (video)

Categorie:

Sâmbătă, 30 mai 2015, în parcul Valea Morilor din Chişinău s-au disputat meciurile primei etape din cadrul Campionatului Moldovei la fotbal pe plajă, Divizia Naţională, ediţia VIII.

Memorialul "Valeri Lobanovski" (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2017, naționala de tineret a Moldovei va participa în perioada 1-4 iunie 2015, la Kiev, la memorialul “Valeri Lobanovski”, alături de selecționatele similare ale Ucrainei, Greciei și Sloveniei.

Cursuri pentru antrenori (video)

Categorie:

În conformitate cu cerinţele Convenţiei UEFA de recunoaştere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal a organizat vineri, 29 mai 2015, un Refresh Course de perfecţionare a nivelului antrenorilor licenţiaţi. Au participat 180 de antrenori-posesori ai licenţelor UEFA de categorie B, A şi PRO.

U-19 / Ucraina - Moldova 3-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în al doilea meci amical internaţional disputat cu selecţionata similară a Ucrainei.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 28 mai 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Licenţierea cluburilor

Categorie:

La ședința sa din 28 mai 2015, Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF, în baza art.7 a Regulamentului de atestare (licenţiere) a cluburilor de fotbal FMF – Licența UEFA (ediția 2012), i-a retras licența clubului de fotbal Tiraspol în legătură cu decizia formației tiraspolene de a renunța la participarea în cadrul competițiilor naționale și internaționale.

Comunicat

Categorie:

În scopul popularizării, dezvoltării fotbalului în Moldova și consolidarea parteneriatului, orientat spre propagarea modului sănătos de viață și practicarea sistematică de către copii și juniori a fotbalului, Federaţia Moldovenească de Fotbal și Ministerul Tineretului și Sportului au semnat un acord de colaborare.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de joi, 4 iunie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul Moldova U-21 – Malta U-21 din cadrul Preliminariilor Campionatului European de tineret (11 iunie 2015, ora 19.00, Stadionul Zimbru din Chişinău). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunţat lotul lărgit pentru meciul amical cu Luxemburg (9 iunie) și partida cu Liechtenstein (14 iunie) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail