Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-19 / Ucraina - Moldova 6-1

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-6, în primul meci amical  internaţional disputat cu selecţionata similară a Ucrainei. Golul echipei noastre a fost marcat de Andrei Cobeţ la începutul reprizei secunde.

Comitetul de Urgență

Categorie:

Miercuri, 27 mai, a avut loc şedinţa Comitetului de Urgenţă al FMF cu privire la Supercupa Moldovei Orange la fotbal, ediția 2015.

Supercupa Moldovei Orange

Categorie:

FC Sheriff Tiraspol va fi gazda Supercupei Moldovei Orange la fotbal, ediția 2015. Acest lucru a devenit cunoscut miercuri, 27 mai 2015, în urma tragerii la sorți efectuate la sediul FMF. Meciul FC Sheriff - FC Milsami se va juca pe 25 iunie 2015, ora 20-00, la Complexul Sportiv Sheriff din Tiraspol.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Ghenadie SCURTUL, Director Tehnic FMF, a fost numit în calitate de Observator Tehnic UEFA la finala  Ligii Europa: Dnipro Ucraina – Sevilla Spania. Jocul va avea loc miercuri, 27 mai 2015, la stadionul din Varșovia.

Festival pentru copii (video)

Categorie:

Marți, 26 mai, la tabăra de odihnă “Miorița” s-a desfăşurat turneul la mini-fotbal din cadrul festivalului pentru copii organizat fundaţia de caritate “ Clipa Siderală”, ajuns la ediţia a XXV-a. La acţiunea organizată în parteneriat cu Federaţia Moldovenească de Fotbal au participat 16 echipe de copii de la mai multe şcoli, inclusiv internate şi auxiliare din Hâncești, Străşeni, Nisporeni, Ceadîr-Lunga, Bender, Ştefan Vodă, Anenii Noi, Ungheni, Ciorescu, Comrat, Florești, Chișinău.

Sheriff - deţinătoarea Cupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Sheriff Tiraspol este deţinătoarea Cupei Moldovei Orange, ediţia 2014-2015. În finală, disputată duminică, 24 mai, la stadionul Zimbru, echipa antrenată de Zoran Zekic a învins dramatic, în prelungiri, formaţia Dacia Chișinău, scor 3-2.  Astfel, Sheriffși-a trecut în palmares cea de-a opta Cupă a Moldovei, după cele cucerite în anii 1999, 2001, 2002, 2006, 2008, 2009, 2010.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 24 mai 2015, pe teritoriul Liceului Teoretic “Boris Ianacoglo” din satul Copceac, raionul Ceadîr-Lunga, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Premierea echipei Petrocub Sărata Galbenă (video)

Categorie:

Clubul Sportiv Petrocub Sărata Galbenă a fost premiat pe 23 mai 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 2 în Campionatul Moldovei, Divizia A, ediţia 2014-2015, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Premierea echipei Spicul Chişcăreni

Categorie:

Clubul de fotbal Spicul Chişcăreni a fost premiat pe 23 mai 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Nord, ediţia 2014-2015, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Olympic Fest

Categorie:

Comitetul Național Olimpic și Sportiv împreună cu federațiile de profil a organizat sâmbătă, 23 mai, în Piața Marii Adunări Naționale sărbătoarea sportului – „OLYMPIC FEST 2015”. Evenimentul este dedicat Zilei Mondiale Olimpice și reprezintă un festival sportiv care a oferit participanților, indiferent de abilitățile sportive, vârstă sau ocupație, posibilitatea să practice diverse genuri de sport, printre care și fotbal, în zone de activități amenajate, sub supravegherea instructorilor sportivi. În cadrul Olympic Fest a avut loc și tradiționala Cursa Olimpică pe distanța de 3,5 km.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail