Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Sheriff Tiraspol – FC Dacia Chișinău (Finala Cupei Moldovei - ORANGE). Conferinţa de presă avut loc vineri, 22 mai 2015, la sediul FMF, și a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Vă propunem imagini video cu declarațiile jucătorilor, antrenorilor și oficialilor ambelor echipe.

Arbitrii Finalei Cupei Moldovei Orange

Categorie:

Finala Cupei Moldovei Orange, ediţia 2014-2015, dintre FC Sheriff Tiraspol – FC Dacia Chișinău va fi condusă de o brigadă de arbitri FIFA din Austria în următoarea componenţă: Oliver DRACHTA – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Stefan KÜHR și Andreas WITSCHNIGG. Al 4-lea oficial va fi Alexandru TEAN (Moldova). Observator de arbitri a fost desemnat Vladimir ANTONOV, iar Delegat – Andrian IXARI (ambii, Moldova).

Saptămâna Fotbalului Special Olympics (video)

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal și Olimpiada Specială din Republica Moldova au organizat pe 22 mai 2015 meciurile etapei finale ale Săptămânii Fotbalului European Special Olympics. Competiţia s-a desfășurat la Chişinău, la stadionul CSCT Buiucani cu participarea mai multor echipe din Republica Moldova (băieţi şi fete) de la şcolile auxiliare, formații unificate compuse din elevi de la şcolile auxiliare şi şcolile medii din regiunile ţării, în total circa 300 de persoane.

Comunicat

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal recomandă posesorilor biletelor de intrare la Finala Cupei Moldovei ORANGE, să vină din timp la stadionul „Zimbru” pentru a evita aglomeraţia la punctul de intrare în arena sportivă.

Premierea echipei Milsami Orhei (video)

Categorie:

Clubul de fotbal Milsami Orhei a fost premiat pe 20 mai 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Divizia Naţională, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei orheiene au primit medalii de aur. Este primul titlu de campioană naţională pentru formaţia Milsami. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Pavel Cebanu, Preşedinte, şi Ion Testemiţanu, Vicepreşedinte.

Comitetul de Urgenţă

Categorie:

Marţi, 19 mai, a avut loc şedinţa Comitetului de Urgenţă al FMF cu privire la disputarea meciului suplimentar pentru stabilirea titlului de campioană la fotbal, ediţia 2014-2015.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 19 mai 2015, în baza materialelor acumulate referitor la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F., a decis:

Condoleanțe

Categorie:

Pe 19 mai 2015, la vârsta de 79 ani, s-a stins din viață cunoscutul antrenor Ahmed ALESKEROV, cel care a pregătit în trecutechipele Nistru Chișinău și Sheriff Tiraspol.

Condoleanțe

Categorie:

Pe 19 mai 2015, la vârsta de 85 ani, s-a stins din viață Igor MARCHEVICI, veteran al fotbalului moldovenesc.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Luni, 18 mai 2015, pe teritoriul Centrului Cultural Sportiv din satul Zagarancea, raionul Ungheni, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail