Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 17 mai 2015, în satul Tătăreşti, raionul Cahul, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Duminică, 17 mai, la stadionul sătesc Pleşeni raionul Cantemir, a avut loc etapa regională din cadrul Turneului Republican "Speranţa" la mini-fotbal femenin. La competiţie au participat fetiţe, cu vârsta între 10-12 ani, din Congazcic (UTA Găgăuzia), Pleşeni şi Cania. În etapa finală s-a calificat echipa din Pleşeni, antrenor Veaceaslav Cazacu.

Turneu pentru copii

Categorie:

Pe 16 mai 2015, cu ocazia Zilei Sportivului în Moldova, la stadionul Universităţii Tehnice a fost organizat un turneu de mini-fotbal pentru copii (anii de naştere 2005-2006). La competiţie au participat 10 echipe din Chişinău, Bacioi şi Stăuceni.

Premierea echipei CF Ungheni

Categorie:

Clubul de fotbal Ungheni a fost premiat pe 16 mai 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Centru, ediţia 2014-2015, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Comunicat

Categorie:

În scopul consolidării eforturilor de promovare şi protecţie a drepturilor copiilor, Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Inspectoratul General al Poliţiei au semnat vineri, 15 mai 2015, un acord de colaborare. Acesta va fi orientat spre resocializarea copiilor delicvenţi prin intermediul educativ-sociale, implicarea acestora în activități cultural-sportive cu implementarea programul special SSP (Sport – Școală – Poliție).

Moldova WU-15 – ȘS Bălți 2-1 (video)

Categorie:

Naționala de junioare U-15 a Moldovei a câștigat cu scorul de 2-1 meciul de pregătire disputat cu ȘS Bălți. Partida a avut loc la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 14 mai 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Moldova U-14 – ȘS-Petrocub U-15 6-2 (video)

Categorie:

Naționala de juniori U-14 a Moldovei a câștigat cu scorul de 5-2 meciul de pregătire disputat cu ȘS-Petrocub Sărata Galbenă U-15. Partida a avut loc la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Seminar FMF

Categorie:

Marți, 12 mai, în orașul Drochia a avut loc un seminar cu participarea antrenorilor școlilor sportive și cluburilor de fotbal din regiunea Nord a țării. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte ce țin de dezvoltarea fotbalului pentru copii și juniori prin implementarea proiectului regional “Campionii de mâine”.

Comitetul de Competiții al FMF (video)

Categorie:

La şedinţa sa din data de 12 mai 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail