Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Pe 12 mai, la sediul FMF, s-a desfăşurat şedinţa Organului de Apel din cadrul Sistemului de licenţiere a cluburilor de fotbal al FMF.

Comunicat

Categorie:

În scopul consolidării eforturilor de promovare şi protecţie a drepturilor copiilor, Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Inspectoratul General al Poliţiei au organizat luni, 11 mai, o şedinţă de lucru în cadrul căreia au convenit asupra semnării unui acord de colaborare. Acesta va fi orientat spre resocializarea copiilor delicvenţi prin intermediul educativ-sociale, implicarea acestora în activități cultural-sportive cu implementarea programul special SSP (Sport – Școală – Poliție).

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de luni, 18 mai 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru Finala Cupei Moldovei – ORANGE (24 mai 2015, Stadionul Zimbru din Chişinău). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Supercupa raionului Teleneşti (video)

Categorie:

Duminică, 10 mai, pe stadionul sătesc din Ineşti s-a disputat Supercupa Raionului Teleneşti la fotbal. Câştigătoare a devenit echipa Teleneşti, care s-a impus în meciul decisiv cu formaţia din localitatea Bogzeşti, scor 1-0.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Duminică, 10 mai, la Centrul „Don Bosco” din Chişinău a demarat ediţia a patra a turneului de fotbal pentru copii din familiile defavorizate “Euro-2015”. La competiţie participă copii, cu vârste între 7 şi 14 ani, care nu se antrenează în cadrul cluburilor sau şcolilor sportive. Fiecare echipă reprezintă câte o ţară europeană şi o intituţie de învăţămînt preuniversitar, Casa de copii de tip familial „Concordia” din satul Pîrîta, raionul Dubăsari, Liceul Teoretic ,,Alexandru cel Bun" din or.Sângera, Centrul de plasament de tip familial “Mama Margherita” şi altele.

Memorialul "Roman Lungu"

Categorie:

Duminică, 10 mai, pe terenurile Şcolii Sportive Raionale din Orhei s-a desfăşurat tradiţionalul turneul la mini-fotbal în memoria discipolului acestei instituţii, Roman Lungu. La competiţie au participat 8 echipe de copii din Orhei, Râbniţa, Chişinău şi Stăuceni.

Cupa Sindicală

Categorie:

Sâmbătă, 9 mai 2015, Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a găzduit finala Cupei Sindicale (seniori), ediţia a XI-a, organizată de Asociaţia Sindicală de fotbal din R. Moldova, în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal.

 

Comitetul de Antrenori

Categorie:

Vineri, 8 mai, a avut loc şedinţa Comitetului de Antrenori al FMF. Au participat: Ion Testemiţanu, Vicepreşedinte FMF, Preşedinte al Comitetului, Vladimir Ţincler, Membru al Comitetului Executiv al FMF, Vicepreşedinte al Comitetului, Vladimir Gosperschi, Valentin Cojuhari, Ilie Carp, Stepan Ceban, membri.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Vineri, 8 mai 2015, la sediul FMF a avut loc un Seminar la care au participat Nicolae Cebotari (Secretar General FMF), Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Igor Popov (Manager adjunct pentru licențierea cluburilor) şi reprezentanţi de la cluburile de fotbal din Divizia A. La seminar au fost prezenți și oficiali ai echipelor care sunt lideri în Divizia B, seriile Nord, Centru și Sud.

Veteranii nu sunt uitaţi

Categorie:

A devenit deja o tradiție ca FMF să acorde ajutor financiar văduvelor fotbaliștilor și să aducă astfel un omagiu celor care au lucrat pentru afirmarea fotbalului moldovenesc. De ajutor financiar din partea FMF au beneficiat Ludmila Cornilova, Ana Țanga (Esina), Parascovia Catînsus, Anastasia Roman, Ludmila Juc, Valentina Tabaciuc, Ela Tropaneț, Larisa Vatamanu, Irina Colesnicenco.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail