Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

Ședință de lucru

Categorie:

Vineri, 9 septembrie, la sediul FMF, a avut loc o ședință de lucru în cadrul căreia a fost constituit un grup de lucru pentru pregătirea eficientă a Echipei Naționale U-17 a Moldovei către turneul preliminar de calificare, la care mai participă selecționatele de juniori U-17 ale Rusiei, Letoniei, Bosniei și Herțegovinei și care va avea loc în perioada 23-28 septembrie în țara noastră.

În componența grupului de lucru au fost incluși: Alexandru Guzun (antrenor principal al selecționatei U-17), Dănuț Oprea (antrenor U-21), Veaceslav Rusnac (antrenor U-19), Valeriu Oloieru (antrenor U-15), Ghenadie Scurtul (Director Tehnic FMF), Ilie Carp (coordonator al selecționatelor naționale), Eric Okoko (asistentul antrenorului), Mihail Moraru (antrenor de portari), Alexei Colocolov (antrenor fitness) și Eduard Grigorescu (medic).

Crearea acestui grup de lucru face parte din strategia de dezvoltare a Institutului selecționatelor naționale de fotbal a R. Moldova din cadrul Concepției de pregătire a Echipelor Naționale și Programului FMF „NOI”.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail