Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

Cursuri FIFA de instruire a antrenorilor (video)

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 10 octombrie 2016, Cursul FIFA de pregătire a antrenorilor pentru copii și juniori.

La acest curs, care se va desfășura până la 14 octombrie, participă antrenori de la cluburile și școlile de fotbal: Igor Negrescu, Serghei Truhanov, Vasili Poroșenco, Alexandr Gheorghiev, Andrei Vicolaș, Denis Laptev, Dumitru Iurcu, Victor Berco, Alexei Gheorghiu, Roman Onica, Igor Onilov, Vladislav Pastirnac, Alexandru Cazarin, Veaceslav Staric, Ruslan Graur, Elena Subbotina, Eugenia Miron, Alexandra Bocancea, Anatolii Cebotari, Grigorii Ciobanu, Alexandr Patraman.

Lectiile Cursului sunt susţinute de Erich Rutemöller, Instructor FIFA, fost antrenor secund al selecționatei Germaniei în perioada 1994-2004.

Federația Moldovenească de Fotbal este reprezentată de Oleg Molceanov, Inspector Federal responsabil de fotbalul pentru copii și juniori, Eugen Savicev, Valeriu Oloieru, instructori.

La ceremonia de inaugurare a Cursului cu un mesaj de salut către participanți s-a adresat Nicolae Cebotari, Secretar General al FMF.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail