Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

Naționala Moldovei / Antrenament în Georgia (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a efectuat în seara zilei de 11 noiembrie pe stadionul “Boris Paichadze Dinamo Arena” (capacitatea – 54.549 de locuri) antrenamentul oficial înaintea meciului cu Georgia din cadrul preliminariilor CM 2018. La ședința tehnică care a durat ceva mai mult de o oră au participat toți cei 20 de jucători.

Antrenamentul oficial al echipei noastre a fost precedat de conferinţa de presă cu participarea selecționerului Igor Dobrovolski şi căpitanului Alexandru Epureanu.

Singura absență importantă din lotul gazdelor va fi mijlocașul Jano Ananidze de la Spartak Moscova, care este accidentat.

Meciul Georgia – Moldova se va juca sâmbătă, 12 noiembrie, la stadionul "Boris Paichadze" din orașul Tbilisi cu începere ora 19.00 și va fi transmis în direct de postul public de televiziune Moldova 1.

Întâlnirea va fi deservită de o brigadă de arbitri din Bulgaria, cu Georgi Kabakov la centru, care va fi ajutat de asistenţii Martin Margaritov și Martin Venev, iar al 4-lea oficial va fi Nikola Popov. Observator de arbitri a fost desemnat Tomasz Mikulski (Polonia), iar Delegat FIFA – Romano Clavadetscher (Elveția).

Biletele la meci vor costa între 2 și 12 euro. Potrivit organizatorilor, până astăzi au fost vândute aproximativ 15.000 de bilete.

Georgia și Moldova s-au întâlnit până acum de 10 ori. Ambele selecționate au obținut câte 4 victorii, iar în alte două partide au fost consemnate rezultate de egalitate.

Ultima dată cele două selecționate s-au întâlnit într-un meci amical pe 11 noiembrie 2011, tot la Tbilisi. Naționala noastră, antrenată atunci de Gabi Balint, a suferit înfrângere, scor 0-2. Din lotul actual acum cinci ani au mai jucat Victor Golovatenco, Vadim Bolohan, Alexandru Epureanu, Adrian Cașcaval și Igor Bugaiov.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail