Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

UEFA Study Group Scheme (video)

Categorie:

În perioada 20 – 24 noiembrie 2016, ţara noastră găzduieşte un nou Seminar UEFA pentru instruirea antrenorilor în cadrul programului pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale (UEFA Study Group Scheme).

La evenimentul de la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă participă reprezentanţi din Bulgaria, Estonia, Ungaria, România, Ucraina, dar și opt antrenori din Moldova.

La ceremonia de inaugurare a Seminarului cu un mesaj de salut către participanţi s-a adresat Nicolae Cebotari, Secretar General FMF.

De asemenea, Federaţia Moldovenească de Fotbal este reprezentată la seminar de către Ghenadie Scurtul, Director Tehnic, Vladimir Japalău, Secretar Executiv al Şcolii Federale de Antrenori.

Pe parcursul acestor zile, oaspeţii participă la lecţii teoretice şi practice susţinute de Instructorii UEFA și membrii Comisiei de experți (UEFA Jira Panel), Dany Ryser, Peter Rudbaek, Ruud Dokter, Ghenadie Scurtul, Patrick Bonner, John Peacock.

Cu un suport logistic din partea forului european au venit Frank Ludolph, Șeful Departamentului Instruirea Antrenorilor și Patrick Müller, Specialist Instruirea Antrenorilor.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail