Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat pe 15 decembrie 2016 la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” şedinţa de lucru cu participarea reprezentanților cluburilor Diviziei Naționale și Diviziei A din cadrul campionatului Moldovei pentru copii şi juniori.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 9 decembrie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

În perioada 24 noiembrie – 6 decembrie la Oficiile de Dezvoltare, regiunile Nord, Centru, Est și Sud, Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat ședințele de lucru cu participarea reprezentanților cluburilor Diviziei B din campionatul Moldovei pentru copii şi juniori.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 28 octombrie 2016, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul sferturilor de finală a Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2016-2017. 

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Pe 25 și 26 octombrie vor avea loc meciuri din cadrul Cupei Moldovei Orange la fotbal, ediţia 2016-2017.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 23 septembrie 2016, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea perechilor și gazdelor meciurilor din cadrul 1/8 de finală a Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2016-2017.

Liga Campionilor UEFA pentru Tineret U-19

Categorie:

Republica Moldova va fi reprezentată în această ediție a Ligii Campionilor UEFA pentru Tineret U19 de campioana Moldovei U-19, FC Sheriff Tiraspol, căreia sorţii i-au scos-o în cale, în turul inaugural, pe campioana U19 a României, Viitorul Constanța.

Cupa Moldovei Orange (video)

Categorie:

Miercuri, 7 septembrie, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea perechilor și gazdelor meciurilor din cadrul 1/16 de finală ale Cupei Moldovei Orange, ediţia 2016-2017

Sheriff - deţinătoarea Supercupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Sheriff Tiraspol este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei Orange – 2016, după ce a câştigat meciul cu Zaria Bălți, scor 3-1.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu ocazia Supercupei Moldovei Orange, meciul FC Sheriff – FC Zaria.

© 2020 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail