Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

CCPA / OFFS Moldova (video)

Categorie:

În zilele de 15 și 16 decembrie, la CPSM de la Vadul lui Vodă se desfășoară seminarul international în cadrul proiectului CCPA/OFFS - SSP (Sport – Școală – Poliție), la care participă conducătorii, instructorii şi liderii Open Fun Football Schools Moldova, precum și angajați ai Inspectoratului General al Poliției (IGP).

Special Olympics (video)

Categorie:

Special Olympics Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Ministerul Tineretului şi Sportului au desfăşurat sîmbătă, 3 decembrie, un festival cu participarea a peste 100 de elevi de la şcolile auxiliare din municipiul Chişinău şi una din Ucraina. În cadrul acţiunii au fost organizate competiţii la diferite probe sportive. Evenimentul a fost dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi şi s-a desfăşurat în sala Şcolii Auxiliare nr.6 din capitală.

Ziua internaţională a invalizilor (video)

Categorie:

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Invalizilor, pe 2 decembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu proiectul Open Fun Football Schools Moldova a organizat la Centrul de a reabilitare socială a copiilor o adevărată sărbătoare pentru copiii cu dizabilități. Toţi micuţii au primit din partea organizatorilor diverse cadouri.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

În perioada 21-25 noiembrie în orașul Copenhaga, Danemarca, se desfășoară un seminar internațional în cadrul proiectului Cross Cultures Project Association (CCPA/OFFS).

Ziua mondială a diabetului (video)

Categorie:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 14 noiembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu proiectul Open Fun Football Schools Moldova a organizat la Institutul Mamei şi Copilului o adevărată sărbătoare pentru 26 de copii care suferă de diabet. Toţi micuţii au primit din partea organizatorilor diverse cadouri.

Special Olympics Moldova (video)

Categorie:

Pe parcursul lunii noiembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu Special Olympics Moldova au desfăşurat programul „Young Athletes and Families” destinat copiilor cu vârsta preşcolară împreună cu părinţii lor. Scopul acestei acţiuni este promovarea modului sănătos de viață în regiunile ţării, precum și integrarea copiilor cu dizabilități în societate prin intermediul fotbalului.

Special Olympics Moldova (video)

Categorie:

Pe parcursul lunii noiembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu Special Olympics Moldova desfăşoară programul „Young Athletes and Families” destinat copiilor cu vârsta preşcolară împreună cu părinţii lor. Scopul acestei acţiuni este promovarea fotbalului în regiunile ţării.

Turneul «Mingea de piele»

Categorie:

În perioada 10-16 octombrie, în localitatea Anapa, regiunea Krasnodar (Rusia) a avut loc turneul internațional «Mingea de piele» («Kojanyi myach»), ediția VI.

Cupa Guvernului 2016 (video)

Categorie:

Echipa Liceul Teoretic "Todur Zanet" din oraşul Congaz, raionul Comrat, a devenit pe 7 octombrie 2016 câştigătoarea ediţiei a unsprezecea a turneului republican de fotbal „Cupa Guvernului” la care au participat juniori cu anul naşterii 2002-2003.

Open Fun Football Schools (video)

Categorie:

În perioada 5 – 11 septembrie 2016 în mai multe localități din țară și-a desfășurat activitatea cele 10 școli din cadrul proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

© 2020 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail