Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Memorialul "Valentin Granatkin"

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a acceptat invitația de a participa la cea de-a XXIX-a ediție a Memorialului “Valentin Granatkin”, care va avea loc la Sankt-Petersburg, Rusia, în perioada 7-22 ianuarie 2017.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

În conformitate cu planul de activitate, marți, 20 decembrie, Comitetul de Arbitri al FMF a desfășurat ședința de lucru cu participarea instructorilor regionali ai Școlii tânărului arbitru.

La Mulți Ani!

Categorie:

Arcadie ANDRONIC, veteran al fotbalului moldovenesc, căpitanul multiplei campioane a Moldovei şi deţinătoare a Supercupei Moldovei între veterani – Poliproject Chişinău, a împlinit onorabila vârstă de 60 de ani!

Naţionala în oraşul tău (video)

Categorie:

În scopul promovării fotbalului în diferite regiuni ale ţării, jucătorii selecţionatei Moldovei, Eugen Cebotaru (Sibir, Rusia), Andrian Caşcaval (Luci-Energhia, Rusia), Gheorghe Boghiu ;i Gheorghi Ovseannicov (ambii, Zaria Bălți) şi Alexandru Antoniuc (Milsami Orhei) au organizat luni, 19 decembrie, un master-class pentru discipolii Şcolii Sportive din Drochia.

Gala Laureaţilor APSM

Categorie:

Luni, 19 decembrie, la restaurantul Mi Piace s-a desfăşurat Gala Laureaţilor Asociaţiei Presei Sportive din Moldova. În cadrul evenimentului au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai anului 2016, antrenori şi echipe, desemnaţi în urma unui sondaj la care au participat membrii APSM.

Gala Fotbalului din Sângerei (video)

Categorie:

Duminică, 18 decembrie 2016, Asociaţia Raională de Fotbal din Sângerei a desfăşurat Gala Laureaţilor Fotbalului din raion.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă, 17 decembrie, în sala Şcolii Sportive Specializate Republicane de Fotbal nr.1 din Chişinău a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Comunicat

Categorie:

Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal prin hotărârea nr.199 din 23 decembrie 2015 a stabilit că următorul Congres Ordinar al FMF sub numărul XIV va avea loc pe data de 29 ianuarie 2016, în incinta Complexului Sportiv Futsal Arena FMF situat în mun. Chişinău, comuna Ciorescu (str.Alexandru cel Bun, 2A), înregistrarea delegaților va începe de la ora 9:00, începutul lucrărilor Congresului ora 10:00.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 16 decembrie 2016 a adoptat următoarele decizii:

Alexandru Gațcan, în topul celor mai buni sportivi din Chișinău

Categorie:

Mijlocașul selecționatei Moldovei și al FC Rostov, Alexandru Gațcan, a fost ales, vineri, 16 decembrie, în topul celor mai buni sportivi din municipiul Chișinău în anul 2016 de către o comisie din care fac parte Lilian Carp, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Victor Gheorghiu, Șeful Secției Sport Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, Nicolae Buceațchi, Ofițer de Presă al Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Victor Daghi, Șef al Serviciului de Presă FMF și alții.

© 2020 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail