Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

În conformitate cu planul de activitate, marți, 20 decembrie, Comitetul de Arbitri al FMF a desfășurat ședința de lucru cu participarea instructorilor regionali ai Școlii tânărului arbitru.

Cantonament pentru arbitri (video)

Categorie:

În perioada 4-9 decembrie, Comitetul de Arbitri al FMF organizează la Tiraspol un cantonament pentru arbitrii Diviziei A şi B.

Comitetul de Arbitri al FMF (video)

Categorie:

Vineri, 11 noiembrie, a avut loc ședinţa Comitetului de Arbitri. În urma analizei meciului FC Dacia – FC Milsami (5 noiembrie 2016, Divizia Naţională, ediţia 2016/2017, etapa 14), Comitetul de Arbitri a hotărît ca arbitrul Petru Stoianov, în urma greşelilor comise, să fie suspendat până la sfârșitul anului 2016.

Seminar FMF

Categorie:

Miercuri, 9 noiembrie 2016, în orașul Basarabeasca a avut loc seminarul de instruire a arbitrilor, organizat de către Asociaţia Raională de Fotbal Basarabeasca cu suportul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Comitetul de Arbitri al FMF (video)

Categorie:

Joi, 3 noiembrie, a avut loc ședinţa Comitetului de Arbitri. În urma analizei meciului FC Petrocub-Hîncești – Zaria Bălți (30 octombrie 2016, Divizia Naţională, etapa 13, ediţia 2016/2017), Comitetul de Arbitri a hotărît ca arbitrul central Gabriel Tupicica și observatorul Alexandru Crasaniuc, în urma greşelilor comise, să fie suspendați pentru 5 etape fiecare.

Seminar FMF (video)

Categorie:

Miercuri, 26 octombrie 2016, în orașul Taraclia a avut loc seminarul de instruire a arbitrilor, organizat de către Asociaţia Raională de Fotbal Taraclia cu suportul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Şedință de lucru

Categorie:

Luni, 24 octombrie, a avut loc o ședință de lucru în cadrul căreia a fost pus în discuție planul de dezvoltare a arbitrajului în Moldova.

Delegare UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Vineri, 14 octombrie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF”, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un Seminar ordinar metodic cu participarea arbitrilor din Divizia Națională.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Joi, 13 octombrie, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat o ședință de lucru cu participarea tinerilor arbitri din cadrul programului UEFA “Mentori și talente”.

© 2020 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail