Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Memorialul "Valentin Granatkin"

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a acceptat invitația de a participa la cea de-a XXIX-a ediție a Memorialului “Valentin Granatkin”, care va avea loc la Sankt-Petersburg, Rusia, în perioada 7-22 ianuarie 2017.

Naţionala în oraşul tău (video)

Categorie:

În scopul promovării fotbalului în diferite regiuni ale ţării, jucătorii selecţionatei Moldovei, Eugen Cebotaru (Sibir, Rusia), Andrian Caşcaval (Luci-Energhia, Rusia), Gheorghe Boghiu ;i Gheorghi Ovseannicov (ambii, Zaria Bălți) şi Alexandru Antoniuc (Milsami Orhei) au organizat luni, 19 decembrie, un master-class pentru discipolii Şcolii Sportive din Drochia.

Selecționata U-21 (video)

Categorie:

În perioada 13-16 decembrie, la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, are loc un cantonament de selecție în noua Echipa Națională de tineret, care este compusă din jucători cu anul nașterii 1996-1998.

Naţionala în oraşul tău (video)

Categorie:

În scopul promovării fotbalului în diferite regiuni ale ţării, jucătorii selecţionatei Moldovei, Igor Picuşciac şi Maxim Mihaliov (ambii, Zaria Bălţi) şi Alexandru Dedov (Milsami Orhei) au organizat joi, 15 decembrie, un master-class pentru discipolii Şcolii Sportive din Rîbniţa.

Juniori / Tragerea la sorţi a prel. CE 2018

Categorie:

Marți, 13 decembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia a avut loc tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European 2017-2018 pentru selecţionatele de juniori U-17 și U-19.

Naționala / Amical cu San Marino

Categorie:

În perspectiva pregătirii către meciul cu Austria (24 martie 2017) din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia, Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din San Marino pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 20 martie 2017 în San Marino.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 24 noiembrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat pe locul 162 cu 138 puncte.

U-19 / Preliminariile CE 2017

Categorie:

În perioada 9 – 14 noiembrie naţionala de juniori U-19 a Moldovei a participat în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European, ediţia 2016/2017. Echipa noastră a evoluat în grupa 10 alaturi de Malta, Suedia şi Serbia, gazda mini-turneului.

Georgia - Moldova 1-1

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a remizat, scor 1-1, în meciul din deplasare cu Georgia din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018.

Naționala Moldovei / Antrenament în Georgia (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a efectuat în seara zilei de 11 noiembrie pe stadionul “Boris Paichadze Dinamo Arena” (capacitatea – 54.549 de locuri) antrenamentul oficial înaintea meciului cu Georgia din cadrul preliminariilor CM 2018. La ședința tehnică care a durat ceva mai mult de o oră au participat toți cei 20 de jucători.

© 2020 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail